Persondatapolitik og GDPR

For at der kan indgåes købsaftale med Struktuhr, har vi brug for følgende oplysninger

  • Navn (Fornavn og efternavn)
  • Adresse/Leveringsadresse
  • Telefonnummer
  • E-mail adresse
  • Telefonnummer
  • E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig og for at kunne rette henvendelse til dig, hvis der skulle opstå situationer hvor vi har brug for at komme i kontakt med dig. Disse oplysninger registreres på vores server og kan slettes hvis kontoen ikke har været aktiv i 5 år. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af jeres udtrykkelige samtykke via godkendelse af vores handelsbetingelser, således at du er informeret om, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Kun administrative medarbejdere har adgang til personoplysninger. De dataansvarlige på struktuhr.dk er alle ansatte i Struktuhr ApS. Oplysninger afgivet til struktuhr.dk videregives eller sælges ikke videre til tredjemand, og der registreres aldrig personfølsomme oplysninger. Som kunde på struktuhr.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til info@struktuhr.dk

Cookies

En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

Formål med cookies på vores website

Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine indstillinger

Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores site

Sitet anvender cookies fra følgende tredjepart, der har adgang til de pågældende cookies:

Google Analytics

Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.

Dataindsamling via tredjepartsværktøjer til annoncering og statistikformål

Som en del af re-targeting og annoncering betjener vi os af services fra tredjepart, som indsætter cookies i din browser. Det drejer sig herved om de følgende udbydere:

Google https://www.google.com/intl/dk/policies/technologies/ads/

Facebook Inchttps://www.facebook.com/about/privacy

LinkedIn: LinkedIn Ireland Unlimited Company, Attn: Legal Dept. (Privacy Policy and User Agreement), Wilton Plaza,
Wilton Place, Dublin 2, Ireland

Trustpilot: https://dk.legal.trustpilot.com/end-user-privacy-terms

Marketo MA. https://documents.marketo.com/legal/cookies/

Vi indsamler informationer om vores besøgende for løbende at kunne forbedre vores website og marketing. Vi følger Dataetisk Råds anbefalinger. http://dataetikdk.dk/2018/11/15/lanceringssalon-anbefalinger-fra-ekspertgruppen-om-dataetik/ Se vores privatlivs politik under handelsbetingelser.